Szukam chustomam z mojej okolicy
Milo by bylo umowic sie na wspolny spacer, a moze tez bardziej doswiadczona mama udzieli dobrych rad?
Szukam chustomam z mojej okolicy
Milo by bylo umowic sie na wspolny spacer, a moze tez bardziej doswiadczona mama udzieli dobrych rad?
Oto profil Natalii
http://www.chusty.info/forum/member.php/884-nata76
Wyślij do niej prywatną wiadomość
ja jestem z Gostynia. Znam tez pomocną chustomemę z Leszna i z Bojanowa też jakby co.
Ja obecnie w Bojanowie Pomiędzy Lesznem a Rawiczem. Zapraszam na kawkę!
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci
W Poznaniu też nosimy
Witajcie
Ja mieszkam w Krobi.
Olka chetnie bym wpadla kiedys na ta kawke... Moze Tobie udaloby sie ogarnac mojego lobuza w chuscie
Aż mi dech zaparło kiedy odkryłam, że jest tu ktoś z moich okolic!!! Na przełomie roku urodzę córcię i chciałabym ja nosić w chuście, ale…zielona jestem…Czy i ja mogłabym się na jakąś kawkę lub spacerek w nowym roku umówić i skorzystać z waszej wiedzy?
Mieszkam w Górze
Drogie dziewczyny ja nie z Leszna i okolic ale całe moje dzieciństwo każde swięta wakacje i ferie spedzałam w tamtych okolicach. W Górze mieszkali moi dziadkowie w Krobi i Gostyniu odwiedzałam rodzinę. I choć prawie całe swe zycie spedziłam w małopolsce to okruszek mnie jest wielkopolski. Pozdrawiam