Schną właśnie. Pierwsze wrażenie Baaardzo pozytywne. Mięciutkie jak TB, bardzo przyjemne. mam wersje nocna i dzienną. Foty i relacja jak wyschną.
Schną właśnie. Pierwsze wrażenie Baaardzo pozytywne. Mięciutkie jak TB, bardzo przyjemne. mam wersje nocna i dzienną. Foty i relacja jak wyschną.
Demona, jak tam wyschły już? Nie mogę się doczekać
Sprawdzić nie mogę, pracuję
To pracuj, pracuj kobieto
Tylko nie zapomnij jeszcze dzisiaj wkleić zdjęć
Pieluszki wyschły niespodziewanie szybko Bardzo przyjemny środek z bambusowego weluru, wersja dzienna z dwoma wkładami pojedynczymi, wersja nocna z dwoma podwójnymi
i do tego estetyczny wygląd zewnętrzny, bawełna z nadrukiem. Baaardzo zgrabne na pupce, duży zakres regulacji, niesłychanie mięciutkie i wygodne. Jutro sprawdzimy chłonność
No śliczne te pielusie.
I ten welurek bambusowy od środka (uwielbiam pieluchy z welurkiem bambusowym od środka).
Niech się dobrze noszą!
A jak będziesz sprzedawać to polecam się w pierwszej kolejności
Sprowadzałaś ze Stanów?
te akurat są z UK. Następna partia leci z USA
Jednak zakupiłaś w Stanach?
Koniecznie pokaż foto jak dotrą
Demona, widze, ze sie robi z Ciebie prawdziwy demon pieluszkowy
Sluchaj, naprawde oplacalo Ci sie sprowadzic ze stanow? Podasz mi roznice w cenie, pls?
A co do chlonnosci to u nas w dzien jest spoko, w nocy bywa, bo moja corka czasami zmienia sie w mega sikacza, i musze dokladac dodatkowa wkladke na zewnatrz. Ale np bbh bambusowa to juz w ogole odpada, bo moge ja rano wyciskac
Malinka, w USA dzienna wersja kosztuje w promocji $20, wysyłka $28, kupowałam na spółę z jedną z forumek po 2szt, czyli $27 za szt., czyli jakieś 80zł, a że miałam trochę $$$ na koncie to nie traciłam na przewalutowaniu. Z UK wyszło mnietrochę drożej przez złodziejski kurs paypala Poza tym w USA był większy wybór, popisałam sobie jeszcze z Renee i można się jeszcze z nimi dogadać na jakieś promocje i ekstrasy Z kolei z UK była bardzo tania przesyłka do Polski - 16zł! I laska ze sklepu przemiła!!!!
Moim zdaniem peluszki są świetne! Przeszły test nocny i 3h dzienny i nic nie przeciekło. Do tego milutkie i mięciutkie. Ciężko mi było ubrać potem pszczółkę bo twarda jak beton mi się wydawała.
Tu foty obiecane, post #97
http://forum.chusty.info/forum/showt...39205&p=827341
Ostatnio edytowane przez demona ; 12-09-2010 o 22:58
Demona, sorry, ze dopiero teraz. Daj znac, jak doleca tez z usa, bom ciekawa wzorow!
WIesz, myslalam, ze z uk znacznie taniej bedzie, bo koszty przesylki niskie, cenowo tak samo prawie jak w usa, babybots ma naprawde dobre ceny, a laska faktycznie jest przemila. O zlodziejskim kursie pp nie pomyslalam!
dalej je uwielbiam, chociaz boje sie, ze jeszcze troche i na noc beda za male, tzn za niskie. Dziecko mi wybujalo przez miesiac, na placu zabaw nie odroznia sie od 1.5roczniakow, a ja nie wiem, gdzie jest moja malenka dziewczynka, buuu. I naprawde, zgrabniejszych nocnych, przy tym chlonnych nie widzialam, pszczolka bambusowa wysiada
Dziś przyszły!!! Oszalałam Są piękne!!!
Och.............. piękne...........
Ależ zazdraszczam cudne..................
Też zazdroszczę tych w samochody i tych pięknych woreczków....
Cudne! Głupie pytanie - to są PULe? Czy te pierwsze to formowanki? Bambus w środku mnie kusi...
Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012
Demona jesteś niemożliwa
Pieluszki cuuudowne!
Ja też takie chcę!!!
Woreczki i autka retro to PUL. Na dole 3 formowanki, mięciutkie jak owieczki z przytulaśnym bambusem w środku
Dzięki, w autkach też bambusik, czy już mikropolarek?
Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012
Demono, a ten link do zdjęć to w galerii w ukrytych?
Idę poszukać na forum, jak się tam dostać...